Primele poze reale cu BMW M5 Concept

Iată cum va arăta BMW M5. În mod curios, pentru început va fi prezentat sub forma unui BMW M5 Concept, cu ocazia Salonului Auto Shanghai 2011. Imaginile de faţă, însă, au ”transpirat” pe internet graţie unui eveniment BMW Motorsport.

Primele poze reale cu BMW M5 Concept Primele poze reale cu BMW M5 Concept

VEZI AICI DETALIILE ŞI IMAGINILE OFICIALE CU BMW M5 CONCEPT!

Cei de la departamentul BMW Motorsport nu s-au ţinut de poante în luna păcălelilor, de 1 aprilie organizând chiar un eveniment dedicat diviziei sport, despre care vă vom oferi mai târziu detalii. Ocazia a fost foarte bună pentru un preview al lui BMW M5 Concept, care va fi inaugurat oficial la Salonul Auto Shanghai 2011.

După cum se aşteaptă aproape toată lumea, viitorul BMW M5 va arăta similar în proporţie de 99% cu acest BMW M5 Concept, care nu aduce surprize majore la nivel stilistic faţă de un BMW Seria 5 normal. Evident, spoilerul frontal este mult mai agresiv, iar profilarea fantelor laterale face maşina cu adevărat sportivă.

Spatele, însă, arată foarte decent şi chiar cuminte, difuzorul fiind parcă prea discret, iar cele două perechi ale evacuărilor arată cam "timid" pentru ce sonoritate ne-au demonstrat că vor avea. Interesant, pe capota portbagajului nu a fost plasat nici un fel de eleron, pentru îmbunătăţirea aerodinamicii.

Din lateral, BMW M5 va putea fi recunoscut datorită micilor fante de pe aripile faţă, dar mai ales graţie jantelor negre, cu un design sportiv foarte elegant (estimăm că dimensiunea lor e de 20", dar rămâne să avem confirmarea în curând). Motorul va fi un V8 bi-turbo, de aproape 600 CP, iar cutia de viteze va fi una DCT automată secvenţială, cu 7 trepte, în timp ce comportamentul maşinii poate fi modificat prin alegerea a patru programe: Comfott, Sport, Sport-Plus şi M Driving Mode.

Mai multe detalii despre BMW M5 Concept vom avea mai târziu în cursul zilei de astăzi. Rămâneţi pe promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.