Primele poze spion cu interiorul lui Volkswagen Golf 7

Jurnaliştii britanici de la Auto Express au intrat în posesia unor poze spion inedite cu detalii ale interiorului viitoarei generaţii Volkswagen Golf 7. Care, după cum era de aşteptat, va veni cu modificări de aspect.

Primele poze spion cu interiorul lui Volkswagen Golf 7 Primele poze spion cu interiorul lui Volkswagen Golf 7

Imaginile surprinse de fotografii spion de la Auto Express au fost realizate în interiorul unei maşini de test, care, sub caroseria actualului Volkswagen Golf, ascundea interiorul viitoarei generaţii - VEZI IMAGINILE AICI.

După cum se poate observa, ceasurile de bord păstrează configuraţia cu două cadrane rotunde mari, între care este situat un display, care pare o idee mai mare decât la modelul actual. În schimb, micile indicatoare rotunde pentru nivelul carburantului din rezervor, respectiv temperatura lichidului de răcire au fost eliminate, indicaţiile plasate pe marginile inferioare ale cadranelor mari urmând a beneficia de LED-uri . Practic, ceasurile de bord arată ceva mai aerisit, păstrându-se stilul clasic şi relativ simplist de până acum.

În ce priveşte consola centrală, se poate remarca de la început că este vorba de adaptarea noilor sisteme, nu de o versiune finală. Butoanele instalaţiei de climatizare automată sunt plasate tot la baza consolei centrale, dar s-a renunţat la blocul de comenzi cam neergonomice în favoarea unora mari, bine departajate şi cu indicaţii clare. Deasupra regăsim interfaţa sistemului multimedia, cu un ecran generos şi butoane mari, pe laterale, aspectul fiind puţin diferit de al actualului model.

Este destul de clar că, şi din punct de vedere al interiorului, noul Volkswagen Golf 7 îşi propune să mizeze pe evoluţie, nu pe revoluţie. Totuşi, dat fiind faptul că este vorba de un prototip de teste, s-ar putea ca modelul de serie, care va fi lansat la începutul lui 2013, să vină cu mici surprize.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.