Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan

Pe net au apărut deja mai multe imagini cu noul Chevrolet Aveo Sedan, evident camuflat, cum este şi cazul pozelor de pe motorauthority.com. Iar primele impresii ne duc la concluzia că vorbim de un concurent puternic pentru Logan. Voi ce credeţi?

Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan

Dacă actualul Chevrolet Aveo Sedan nu reuşeşte să fie un concurent chiar aşa de puternic pentru Dacia Logan, nu la fel va fi cazul cu noul Aveo Sedan. Care, după cum se poate observa din aceste poze spion de pe motorauthority.com, este un adevărat Logan-killer.

Modelul preia partea frontală a recent lansatei versiuni hatchback Chevrolet Aveo, arborând un stil modern şi foarte agresiv. Transformarea caroseriei într-una sedan pare destul de echilibrată, prima impresie fiind că avem de a face cu un Chevrolet Cruze intrat la apă.

Partea din spate privilegiază, totuşi, habitabilitatea pasagerilor de pe banchetă, astfel că luneta este arcuită destul de mult, în timp ce capota portbagajului este foarte mică. Stopurile au dimensiuni mari, încercând să continue cât mai armonios linia pavilionului, Chevrolet Aveo Sedan aratând foarte compact. De remarcat şi muchia de la baza portierelor, puternic ascendentă, care îi conferă maşinii un dinamism pronunţat.

Deocamdată nu cunoaştem detalii despre dimensiuni şi capacităţi, dar cu siguranţă noul Aveo Sedan va oferi un portbagaj mai mare şi loc mai mult pe banchetă decât actuala generaţie. De asemenea, maşina va veni cu un nivel mult mai bun al calităţii şi al siguranţei pasagerilor.

Rămâne de văzut dacă schimbarea majoră de look va însemna şi o creştere importantă a preţurilor faţă de actuala generaţie. Noul Chevrolet Aveo Sedan urmează să fie lansat în Europa în vara lui 2011, deci premiera sa mondială va avea loc, cu siguranţă, la Salonul Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.