Primele poze spion cu Sandero facelift!

E vremea pentru o schimbare în cazul modelului Sandero. Nu de generaţie, pentru că vorbim de Sandero facelift. Iată primele poze spion cu Renault Sandero facelift, surprins în Brazilia.

Primele poze spion cu Sandero facelift! Primele poze spion cu Sandero facelift!

Primele zvonuri consistente despre Sandero facelift au apărut chiar de la finalul lui 2010, după ce Renault Brazilia ne-a arătat un fel de concept, Sandero Stepway Concept, care avea câteva modificări estetice interesante, cel puţin în partea din faţă.

Acum, cei de la noticiasautomotivas.com.br au reuşit să surprindă primele imagini cu faceliftul modelului de serie Renault Sandero Stepway, care va fi lansat în America de Sud în vara acestui an - vezi aici pozele spion.

După cum era de aşteptat, partea frontală are liniile de design similare cu ale conceptului de anul trecut, dar nota exclusivistă a dispărut, deoarece acum vorbim de un model de serie. Calandrul este complet modificat, renunţându-se la cele două "nări" care încadrau sigla Renault în favoarea unei singure fante subţiri sub siglă, flancată de nişte margini proeminente, care inspiră robusteţe.

În partea inferioară, spoilerul nu mai are acel mini-bulbar disimulat al lui Sandero Stepway de acum, partea centrală arătând ca un scut de SUV serios, continuat în laterale de muchii puternice, care încadrează şi proiectoarele de ceaţă. Forma farurilor rămâne aceeaşi, dar acum aspectul general exprimă mai multă eleganţă asociată cu robusteţea.

În spate, modificările sunt mult mai puţine şi mai greu sesizabile, în principal atrăgând atenţia mini-scutul din partea inferioară sau reamenajarea luminilor în blocurile optice spate. Acestea, la fel ca şi farurile, sunt acum fumurii, ceea ce imprimă o mică notă de lux şi prestanţă pseudo-SUV-ului Renault Sandero Stepway, lucru valabil şi pentru jantele cu un design proaspăt.

Cu siguranţă, Dacia Sandero Stepway facelift urmează să beneficieze de aceeaşi reţetă în cazul restilajului său, devenind astfel un frate mai serios al SUV-ului Dacia Duster. Alte detalii despre modificări interioare sau la nivel tehnic nu avem pentru moment, dar urmează să aflăm mai multe în cursul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.