Primele schiţe cu noua limuzină Kia

Kia a dat publicităţii primele schiţe ale noii limuzine, model care va fi lansat în prima jumătate a acestui an.

Primele schiţe cu noua limuzină Kia Primele schiţe cu noua limuzină Kia

Kia a dat publicităţii trei poze teaser ale noii limuzine Kia, cunoscută sub numele de cod KH. Maşina va fi lansată pe piaţă în prima parte a acestui an, în Coreea. La prima vedere maşina se pare că împrumută elemente de desgin de la Kia Optima, conceptul GT lansat la Frankfurt 2011.

Din păcate producătorul coreean nu a dat publicităţii nici un fel de informaţie legată de motoare sau platforma pe care va fi construit acest model. Totuşi, se pare că modelul va benefia de arhitectura modelului Genesis, adică va avea tracţiune spate. Se poate presupune că maşina va avea aceleaşi propulsoare ca şi Genesis, adică motoarele V6 pe benzină de 3,8 litri,V8 4,6 litri şi cel de 5,0 litri cu opt pistoane în V.

Totuşi, conceptul GT, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, beneficia de un propulsor V8 twin-turbo. Ar fi foarte interesant dacă cei de la Kia ar lansa şi un nou propulsor odată cu acest model.

Ceea ce este sigur, în acest moment, este faptul că Kia KH nu va fi prezentă pe piaţa din Anglia, iar în Europa centrală nu va fi lansată cel puţin în acest an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.