Primele schiţe oficiale cu noul Kia Picanto

Kia a dat publicităţii primele schiţe cu noul Kia Picanto, model care este programat pentru lansare în luna martie 2011 la Salonul Auto de la Geneva.

Primele schiţe oficiale cu noul Kia Picanto Primele schiţe oficiale cu noul Kia Picanto

Din primele schiţe putem să observăm că maşina capătă un aer dinamic iar liniile de design se încadrează în noua imagine de marcă. Chiar dacă schiţele duc mai mult spre un concept, maşina care va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva 2011 va fi modelul de producţie.

Ceea ce se ştie până în acest moment este că noul Kia Pincanto va dispune de platforma tehnică a modelului Hyundai i10 şi că va putea fi introdus un propulsor diesel în trei cilindri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.