Primele SsangYong ajung în România

New Kopel Car Import, noul importator SsangYong, va aduce în România primele zece autovehicule SsangYong Korando C200 până la sfărşitul lunii august.

Primele SsangYong ajung în România Primele SsangYong ajung în România

SsangYong Korando C200 este disponibil atât cu transmisie manuală cât şi automată, ambele cu şase trepte. Korando este disponibil cu tracţiune faţă sau integrală iar consumul mediu este anunţat la valoarea de 7,3litri/100 km. Primul stoc de 10 maşini care va sosi în România va fi destinat vânzărilor dar o parte din aceste maşini vor fi folosite pentru teste.

Foarte important pentru cei care vor un Ssangyong, cele dintâi precomenzi beneficiază de un discount de 15% iar livrarea maşinilor aflate în stoc se va face imediat. În ceea ce priveşte comenzile, perioada maximă de aşteptare va fi de trei luni.

Toate informaţiile legate de modelele SsangYong ce vor fi disponibile pe piaţa din România plus ofertele speciale vor fi prezentate online, începând cu prima săptămână a lunii septembrie pe un nou site www.ssangyong.ro. Până atunci la această adresa pot fi lansate precomenzi, primele cinci beneficiind de un discount special de 15%.

La începutul luni iulie, New Kopel Group anunţa că a devenit noul importator unic în România al mărcii sudcoreene de automobile. În primul an reţeaua de distribuţie va ajunge să cuprindă zece dealership-uri la nivelul naţional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.