Primul accident cu noul Lamborghini Aventador!

Acum câteva zile, a avut loc primul accident cu noul Lamborghini Aventador. Unde? În Italia, pe o şosea din localitatea Padua.

Primul accident cu noul Lamborghini Aventador! Primul accident cu noul Lamborghini Aventador!

Cum a ajuns în situaţia aceasta? Ei bine şoferul Lamborghini-ului, în timp ce încerca să depăşească o coloană de maşini, a fost acroşat de un camion ce vroia să facă stânga. În urma impactului, bolidul italian a ajuns într-un şanţ dar nu înainte de a lovi un stâlp de telefon, un semn de circulaţie şi un gard.

În urma acestui incident, nici şoferul Aventador-ului şi nici cel de la volanul camionului nu au fost răniţi. În schimb, supercarul italian s-a ales cu daune serioase, roţile din faţă fiind, pur şi simplu, desprinse de maşină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.