Primul Audi R8 V10 Plus ajunge în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Porsche Pipera, cel mai mare centru de maşini de lux de la noi din ţară, va livra luna aceasta primul model Audi R8 V10 Plus din România. În afară de modelele din gama Audi Sport, centrul din Pipera găzduieşte cele mai noi şi mai luxoase modele ale mărcilor Porsche, Bentley, Lamborghini, fiind dealer exclusiv al acestea.

”Modelul R8 V10 Plus reprezintă un adevarat lider în Liga Performanţei Audi. Valoarea modelului ales de către client se ridică la 177.500 Euro (fără TVA), fiind o configuraţie specială”, afirmă Florin Ioniţă, Audi Sport Expert, Porsche Pipera.

”Ca toate modelele Audi Sport, noul R8 V10 Plus poartă ”gena” motorsportului, fiind un automobil creat pe pista de curse, dar construit şi adaptat pentru a fi condus pe şosea”, adaugă singurul Consilier de vânzări certificat să vândă Audi R8 în România. Dovadă stau cei 610 cai putere, acceleraţia modelului de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde şi viteza maximă pe care o poate atinge, 330 km/h.

În colţul dedicat Audi Sport de la Porsche Pipera clienţii au posibilitatea de a configura modele Audi cu ajutorul unei tablete şi al unui Smart TV de mari dimensiuni şi unde pot admira tapiţerii şi culori exclusive pentru modelele S şi RS.

În ultimul s-au vândut nu mai puţin de 10 modele Audi S şi RS, toate având preţuri pornind de la 120.000 de euro plus TVA.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide