Primul automobil cu LED-uri pe fazele de întâlnire şi drum

Audi R8 va fi primul automobil din lume care va beneficia, opţional, de faruri cu lumină realizată exclusiv de LED-uri. Admiraţi noul bloc optic în galeria foto.

Primul automobil cu LED-uri pe fazele de întâlnire şi drum Primul automobil cu LED-uri pe fazele de întâlnire şi drum
Ultima modă - LED-urileDacă până acum aveam poziţia cu 24 de LED-uri luminoase, ce au devenit repede un fel de simbol pentru Audi, aşa cum angel-eyes sunt pentru BMW, iată că Audi propune pentru clienţii înstăriţi un nou bloc optic faţă. Acesta va avea LEd-uri pentru semnalizare, lumina de intâlnire şi cea de drum.

Pe lângă faptul că noul far va arăta foarte bine, acesta va oferi şi o lumină mai plăcută ochiului, cu un consum redus de electricitate, un contrast superior dar şi o durată de viaţă ridicată. Pentru că ai nevoie de aşa ceva. Noua opţiune costă 3950 de euro. Dar atunci când poţi să grupezi LED-urile în orice formaţiune vrei, ce mai contează?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.