Primul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în această toamnă

Sportiv, elegant, extravagant - BMW 2 Series Gran Coupé

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în această toamnă Primul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în această toamnă

Directorul executiv al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupé. 

Conceptul unui coupé cu patru uşi, deja unul de succes în clasele superioare, va combina în viitor charisma dinamică şi designul expresiv cu posibilitatea utilizării cotidiene şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupé îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, lansarea pe piaţa globală fiind prevăzută să înceapă în primăvara 2020.

BMW Seria 2 Gran Coupé a fost conceput ca o ofertă globală, care constituie o completare atractivă, în special pentru pieţele în care cumpărătorii de automobile prezintă o afinitate deosebită pentru modelele notchback. Ca alternativă exclusivă la sedanul clasic, coupé-ul cu patru uşi se adresează tuturor clienţilor care preferă un design sofisticat şi un aspect sigur de sine şi în segmentul compact. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.