Primul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în această toamnă

Autor: ProMotor 20 mart. 2019 Știri auto
Primul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi prezentat în această toamnă

Directorul executiv al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupé. 

Conceptul unui coupé cu patru uşi, deja unul de succes în clasele superioare, va combina în viitor charisma dinamică şi designul expresiv cu posibilitatea utilizării cotidiene şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupé îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, lansarea pe piaţa globală fiind prevăzută să înceapă în primăvara 2020.

BMW Seria 2 Gran Coupé a fost conceput ca o ofertă globală, care constituie o completare atractivă, în special pentru pieţele în care cumpărătorii de automobile prezintă o afinitate deosebită pentru modelele notchback. Ca alternativă exclusivă la sedanul clasic, coupé-ul cu patru uşi se adresează tuturor clienţilor care preferă un design sofisticat şi un aspect sigur de sine şi în segmentul compact. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide