Primul BMW Seria 8 a ieşit de pe linia de fabricaţie - GALERIE FOTO

La începutul acestei săptămâni, primul BMW Seria 8 decapotabil a ieşit de pe linia de fabricaţie din Dingolfing (Germania). În aceeaşi fabrică se vor construi şi modele Seria 7 şi Seria 5, pe aceeaşi linie de asamblare.

Primul BMW Seria 8 a ieşit de pe linia de fabricaţie - GALERIE FOTO Primul BMW Seria 8 a ieşit de pe linia de fabricaţie - GALERIE FOTO

La începutul acestei săptămâni, primul BMW Seria 8 decapotabil a ieşit de pe linia de fabricaţie din Dingolfing (Germania). În aceeaşi fabrică se vor construi şi modele Seria 7 şi Seria 5, pe aceeaşi linie de asamblare.

Constructorul german a investit o sumă considerabilă în uzina din Dingolfing, aceasta fiind una dintre cele mai moderne din segmentul de lux.

Şoferul şi pasagerul din varianta decapotabilă a noului model BMW Seria 8 sunt protejaţi de intemperii de un soft-top textil cu mai multe straturi, care cântăreşte puţin şi are şi rolul de a izola habitaclul de zgomotele exterioare.

Standard va fi oferit un soft-top negru, însă acoperişul poate fi şi culoarea Anthracite Silver contra cost. Deschiderea sau închiderea acoperişului se face dintr-un buton şi durează 15 secunde.

Noul BMW Seria 8 va fi disponibil cu două motorizări când va fi lansat, în martie 2019: un propulsor V8 (M850i xDrive Convertible), cu un consum mixt de 10 litri, care livrează 530 de cai-putere şi un cuplu maxim de 750 Nm din tr-o cilindree de 4,4 litri.

Modelul BMW 840d xDrive Convertible oferă un consum combinat de 5,9-6,3 litri, iar şoferul va avea la dispoziţie 320 de cai-putere şi un cuplu maxim de 680 Nm, disponibili dintr-o cilindree de 3 litri.

Ambele motorizări îndeplinesc standardul de emisii Euro 6d TEMP, iar transmisia este de tip Steptronic cu 8 trepte, în timp ce tracţiunea este integrală, de tip xDrive.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.