Primul BMW X6 Active Hybrid din România

Ziua lansării oficiale a BMW X6 ActiveHybrid a coincis pentru Automobile Bavaria cu livrarea primului autoturism de acest fel din Romania la showroomul din Băneasa.

Primul  BMW X6 Active Hybrid din România Primul BMW X6 Active Hybrid din România

Primul BMW X6 ActiveHybrid din România va putea fi admirat pe şoselele Judeţului Prahova, distingându-se de alte modele BMW X6 prin nuanţa Bluewater metalizat - folosită în premieră pentru această gamă, dar şi prin prezenţa simbolului "ActiveHybrid" pe pragurile hayonului şi uşilor.

"Ne bucurăm pentru faptul că acest concept a prins atât de repede pe piaţa românească, există şi alte contracte in discuţie pentru acest model, fapt ce demonstrează interesul crescând al românilor pentru protejarea mediului înconjurator" a declarat Dr. Wenzel Weber, General Manager Automobile Bavaria.

Primul model Sports Activity Coupé din lume cu transmisie complet hibridă este construit având ca obiectiv principal o dinamică superioară de condus, alături de o eficienţă fără precedent. Tehnologia BMW ActiveHybrid oferă un surplus semnificativ de cuplu şi, în acelaşi timp, reduce consumul de combustibil cu aproximativ 20 de procente faţă de un automobil echipat numai cu motor cu combustie. Rezultatul face ca BMW X6 ActiveHybrid să fie un BMW autentic între modelele hibride.


Sistemul de transmisie BMW X6 ActiveHybrid constă dintr-un motor V8 pe benzină, ce dezvoltă 300 kW/407 CP, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi două motoare electrice sincronizate, ce furnizează 91 CP, respectiv, 86 CP. Valoarea maximă a puterii ansamblului este de 485 CP, cu un maxim al curbei de cuplu de 780 Nm.

Preţul noului BMW X6 ActiveHybrid este de 87.000 Euro fără TVA (103.350 Euro cu TVA).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.