Primul clip cu interiorul lui Porsche Taycan. Este prima maşină electrică a producătorului german - VIDEO

Modelul electric va fi prezentat la Frankfurt în septembrie, şi va fi livrat cumpărătorilor la începutul anului 2020.

Primul clip cu interiorul lui Porsche Taycan. Este prima maşină electrică a producătorului german - VIDEO Primul clip cu interiorul lui Porsche Taycan. Este prima maşină electrică a producătorului german - VIDEO

Porsche s-a angajat să lanseze modelul Taycan, complet electric, în cursul acestui an. Chiar dacă germanii au fost destul de zgârciţi cu imaginile, acum câteva zile a apărut pe internet primul clip video cu interiorul acestui model.

VIDEO

Taycan va avea un motor electric ce va face maşina să sprinteze de la 0 la 100 km / h în mai puţin de 3,5 secunde în modul Turbo. Autonomia sa ajunge undeva la 500 km (311 mile) conform standardului NEDC. Tehnologia îi va permite să încarce energie pentru 100 km în doar patru minute.

Porsche acceptă deja rezervări pentru Taycan, suma care trebuie achitată în avans fiind de 2.500 de euro (2.840 de dolari).

Modelul electric va fi prezentat la Frankfurt în septembrie, şi va fi livrat cumpărătorilor la începutul anului 2020. Preţul nu a fost anunţat, deşi se aşteaptă ca Porsche să plaseze Taycan sub sedanul Panamera şi peste SUV-ul Cayenne. Suma vehiculată ar fi undeva în jurul a 80.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.