Primul Ferrari California vândut pentru 350.000 euro

Preţul oficial al lui Ferrari California pare a fi stabilit după ce primul model a fost scos la licitaţie.

Primul Ferrari California vândut pentru 350.000 euro Primul Ferrari California vândut pentru 350.000 euro

Oficialii Ferrari au anunţat că preţul de 350.000 de euro care a fost plătit pentru primul model fabricat este de două ori mai mare decât preţul oficial al lui Ferrari California. În acest condiţii preţul unui Ferrari California, model ce va apărea la Salonul Auto de la Paris, se va situa între 175.000 şi 180.000 de euro.

Modelul ce poartă emblema căluţului cabrat a fost lansat în Maranello şi în Santa Monica, deocamdată în cercuri formate din vedete şi apropiaţi ai Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.