Primul Ferrari FF în flăcări, pe un bulevard din China

Primul Ferrari cu tracţiune integrală a intrat în “clubul select” al modelelor casei italiene care izbucnesc în flăcări, de data acesta, în Shanghai.

Primul Ferrari FF în flăcări, pe un bulevard din China Primul Ferrari FF în flăcări, pe un bulevard din China

În ultimii ani, priveliştea unui Ferrari în flăcări a devenit oarecum comună, având în vedere cazurile destul de frecvente de supercaruri italiene ce se autoaprind pe drumurile publice din întreaga lume. Ultimul caz vine din China şi este chiar mai special faţă de celelalte, având în prim-plan noul Ferrari FF.

Maşina se deplasa pe bulevardul Shi Bo din Shanghai, când fumul a început să iasă de sub şasiu. În scurt timp, în locul fumului, au început să se propage flăcări, iar imediat după aceea, maşina a fost distrusă aproape în totalitate.

Totuşi, spre deosebire de cazurile precedente în care s-au raportat incendii la modele Ferrari, focul nu a pornit de la compartimentul motorului, ci de sub podeaua maşinii. Compania italiană a demarat o anchetă cu privire la acest incident, după ce în 2010 a fost nevoită să recheme 1.248 de unităţi 458 Italia, pentru probleme similare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.