Primul import de automobile Chery

New Kopel Group, prin intermediul noii sale divizii, China Car Import SRL, a importat din China primele 24 de maşini Chery: M11 Sedan, M11 Hatchback şi SUV-ul Chery, Tiggo.

Primul import de automobile Chery Primul import de automobile Chery

Conform planului iniţial, aceste maşini vor fi folosite câteva luni de Sixt, divizia de Rent a Car a Grupului.

"Pe parcursul acestei perioade va fi testată durabilitatea şi adaptarea acestor maşini cu şoselele româneşti. De asemenea, Grupul va folosi această perioadă pentru a-şi construi expertiza after sales. Astfel, atunci când vom lansa maşinile pe piaţă vom putea oferi publicului român servicii la nivelul înalt pe care îl merită.", a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Brandul Chery pune clientul pe primul loc, calitatea înainte de toate şi eficienţa în vârful tuturor demersurilor sale. Chery, cel mai mare producător independent din China, a vândut peste 1.000.000 de maşini în întreaga lume în doar 10 ani şi este pe cale să devină o prezenţă foarte puternică pe piaţa europeană, în general, şi pe piaţa din România, în special.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.