Primul Lamborghini Aventador hibrid cu motor V12 va fi lansat în 2020

Autor: Marius Vișan 20 dec. 2018 Știri auto

Lamborghini pregăteşte un înlocuitor pentru Aventador, iar acesta este anunţat pentru 2020. Noutatea ar fi că modelul va adopta o versiune hibridă a motorului său iconic V12. Acesta va fi unul dintre cele două modele de serie Lamborghini care vor fi electrificate, celălalt model hibrid care se află pe listă fiind Urus. 

La lansarea lui Aventador SVJ, de la începutul acestui an, directorul tehnic Maurizio Reggiani a dat mai multe detalii despre maşină care va fi lansată în 2020. „Hibridizarea” a venit ca o necesitate. „Legea ne va obliga ce nivel de conducere pur electric trebuie să avem”, a declarat Reggiani pentru Autocar. „Există mai multe discuţii în acest sens. Unii spun 20 de kilometri, alţii spun 30 de kilometri, pe când China sugerează 50 de kilometri…”.

Folosind un sistem hibrid va adăuga greutate în plus maşinii, Reggiani estimând un surpulus de la 150 kg la 200 kg. Nu este încă clar ce nume va purta noul model, însă producătorii promit un design exterior care va atrage atenţia. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide