Primul Lamborghini Aventador hibrid cu motor V12 va fi lansat în 2020

Următorul Aventador va fi primul hibrid V12 Lamborghini

Primul Lamborghini Aventador hibrid cu motor V12 va fi lansat în 2020 Primul Lamborghini Aventador hibrid cu motor V12 va fi lansat în 2020

Lamborghini pregăteşte un înlocuitor pentru Aventador, iar acesta este anunţat pentru 2020. Noutatea ar fi că modelul va adopta o versiune hibridă a motorului său iconic V12. Acesta va fi unul dintre cele două modele de serie Lamborghini care vor fi electrificate, celălalt model hibrid care se află pe listă fiind Urus. 

La lansarea lui Aventador SVJ, de la începutul acestui an, directorul tehnic Maurizio Reggiani a dat mai multe detalii despre maşină care va fi lansată în 2020. „Hibridizarea” a venit ca o necesitate. „Legea ne va obliga ce nivel de conducere pur electric trebuie să avem", a declarat Reggiani pentru Autocar. "Există mai multe discuţii în acest sens. Unii spun 20 de kilometri, alţii spun 30 de kilometri, pe când China sugerează 50 de kilometri...".

Folosind un sistem hibrid va adăuga greutate în plus maşinii, Reggiani estimând un surpulus de la 150 kg la 200 kg. Nu este încă clar ce nume va purta noul model, însă producătorii promit un design exterior care va atrage atenţia. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.