Primul Lamborghini Aventador în flăcări

De-a lungul timpului am văzut multe supercar-uri, mai ales italiene, care au luat foc după ce au fost conduse la limită . În următorul videoclip avem ocazia să vedem primul Lamborghini Aventador în flăcări.

Supercarul italian se afla într-un test drive în apropierea oraşului californian, Newport Beach, când au apărut flăcări în partea din spate a maşinii. Nici unul dintre ocupanţi nu a fost rănit, dar modelul italian a fost distrus în proporţie de 100%.

Producătorul din Sant'Agata Bolognese afirmă că va începe imedeiat investigaţiile pentru a afla cauza acestui accident.

Lamborghini Aventador LP700-4 este echipat cu un motor V12 de 6,5 litri şi poate ajunge până viteza maximă de 354 km/h. Preţul plătit pentru aceste performanţe este pe măsură, 280.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.