Primul oraş care penalizează autovehiculele mai vechi diesel

Potrivit interdicţiei, şoferii cu autovehicule propulsate de motoare ...

Primul oraş care penalizează autovehiculele mai vechi diesel Primul oraş care penalizează autovehiculele mai vechi diesel

Oraşul german Hamburg este primul care penalizează autovehiculele mai vechi pe diesel în încercarea creşterii calităţii aerului, scrie Deutsche Welle, citat de Ziarul Financiar. Interdicţia parţială a fost salutată de grupurile de mediu şi reprezintă o lovitură dată industriei auto.

Potrivit interdicţiei, şoferii cu autovehicule propulsate de motoare diesel vechi nu mai pot circula pe două străzi importante.

Hamburg este astfel primul oraş german care limitează circulaţia autovehiculelor diesel de la decizia unei instanţii administrative federale din Germania potrivit căreia statele, oraşele şi municipalităţile ţării au dreptul de a impune astfel de interdicţii. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.