Primul Porsche al lui David Beckham de vânzare

Azi 15 decembrie este ultima zi în care doritorii pot participa la licitaţia pentru primul Porsche al lui David Beckham, un Porsche 911 Carrera S, generaţia 993, pentru care preţul de pornire a fost de 50.000 euro.

Primul Porsche al lui David Beckham de vânzare Primul Porsche al lui David Beckham de vânzare

Vrei Porsche-ul lui Beckham?Cine va cumpăra această maşină se va putea bucura de culoarea specială Zenith Bleu, cutia de viteze Tiptronic, interiorul complet îmbrăcat în piele, dar mai ales se va putea lăuda cu numărul de înmatriculare R771 VDB.

Dacă "D" şi "B" este clar de la ce provin, ce credeţi despre litera "V" şi cifrele din componenţa numărului de înmatriculare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.