Primul Porsche din lume, aşteptat să se vândă cu o sumă fabuloasă – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 mai 2019 Știri auto
Primul Porsche din lume, aşteptat să se vândă cu o sumă fabuloasă – VIDEO

Singurul exemplar supravieţuitor al primului Porsche din lume este scos la licitaţie, unde se aşteptă să fie vândut cu aproximativ 18 milioane de euro. Modelul Type 64 a fost construit în1939, acesta fiind unul din cele trei exemplare produse vreodată. Maşina a aparţinut fondatorului companiei Ferdinand Porsche.

Type 64 a fost construit de către Volkswagen pentru o cursă de 1500 km Berlin-Roma care urma să aibă loc în septembrie 1939, dar care a fost anulată din cauza izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial.

Familia Porsche a transformat interiorul de la cea a unei maşini de curse, la cea a unei maşini care poate fi condusă de zi cu zi. Type 64 va fi expus la galeria Sotheby’s Street St. George din 21-24 mai înainte de a merge la licitaţie în California, în perioada 15-17 august.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide