Primul Porsche din lume, aşteptat să se vândă cu o sumă fabuloasă - VIDEO

Porsche Type 64 a fost construit de către Volkswagen pentru o cursă de 1500 km Berlin-Roma

Primul Porsche din lume, aşteptat să se vândă cu o sumă fabuloasă - VIDEO Primul Porsche din lume, aşteptat să se vândă cu o sumă fabuloasă - VIDEO

Singurul exemplar supravieţuitor al primului Porsche din lume este scos la licitaţie, unde se aşteptă să fie vândut cu aproximativ 18 milioane de euro. Modelul Type 64 a fost construit în1939, acesta fiind unul din cele trei exemplare produse vreodată. Maşina a aparţinut fondatorului companiei Ferdinand Porsche.

Type 64 a fost construit de către Volkswagen pentru o cursă de 1500 km Berlin-Roma care urma să aibă loc în septembrie 1939, dar care a fost anulată din cauza izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial.

Familia Porsche a transformat interiorul de la cea a unei maşini de curse, la cea a unei maşini care poate fi condusă de zi cu zi. Type 64 va fi expus la galeria Sotheby's Street St. George din 21-24 mai înainte de a merge la licitaţie în California, în perioada 15-17 august.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.