Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, disponibil din luna mai

Autor: Marius Vișan 07 mart. 2019 Știri auto
Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, disponibil din luna mai

Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România. Acesta va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în Bucureşti şi în alte 3 oraşe mari din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

În prima etapă proprietarii de maşini care vor să îşi listeze maşina pe platformă, o vor putea face pe www.perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil şi pentru cei care vor să închirieze maşini. 

Proprietarii de maşini care vor dori să îşi pună la dispoziţie vehiculul pentru închiriere, o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiţii: maşina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vignetă valabilă şi să fie echipată corespunzător (roţi de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Utilizatorii care îşi vor pune la dispoziţie maşina, ar putea câştiga lunar între 1.000 şi 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcţie de modelul maşinii şi de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili preţul de închiriere. Mai mult, aceştia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii maşinii.

Perpetoo colaborează cu companii locale de renume pentru a dezvolta serviciul şi pentru a le oferi tuturor celor interesaţi cea mai bună şi sigură experienţă de utilizare. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide