Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, disponibil din luna mai

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România se pregăteşte de lansare: Perpetoo va fi disponibil din luna mai a acestui an

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, disponibil din luna mai Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, disponibil din luna mai

Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România. Acesta va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în Bucureşti şi în alte 3 oraşe mari din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

În prima etapă proprietarii de maşini care vor să îşi listeze maşina pe platformă, o vor putea face pe www.perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil şi pentru cei care vor să închirieze maşini. 

Proprietarii de maşini care vor dori să îşi pună la dispoziţie vehiculul pentru închiriere, o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiţii: maşina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vignetă valabilă şi să fie echipată corespunzător (roţi de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Utilizatorii care îşi vor pune la dispoziţie maşina, ar putea câştiga lunar între 1.000 şi 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcţie de modelul maşinii şi de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili preţul de închiriere. Mai mult, aceştia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii maşinii.

Perpetoo colaborează cu companii locale de renume pentru a dezvolta serviciul şi pentru a le oferi tuturor celor interesaţi cea mai bună şi sigură experienţă de utilizare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.