Primul sistem hands-free auto cu Android de la Parrot

Parteneriatul dintre Falcon Electronics şi Parrot a adus pe piaţa din România o nouă unitate hands-free auto multimedia cu sistemul de operare Android, denumită Asteroid Smart.

Primul sistem hands-free auto cu Android de la Parrot Primul sistem hands-free auto cu Android de la Parrot

Importatorul şi distribuitorul de echipamente electronice Falcon Electronics împreună cu firma franceză Parrot, lider mondial pe piaţa dispozitivelor wireless pentru telefoane mobile, pun la dispoziţia şoferilor  un nou gadget auto mai modern şi mai performant, ce uşurează viaţa în spatele volanului.

Parrot Asteroid Smart este o staţie multimedia complet integrată, cu un ecran tactil de 6,2 inci, care ajută la accesarea simplă şi rapidă a unei game largi de caracteristici. Suportă conectarea unei camere de mers în marşarier şi poate reda filme pe ecrane externe. Mai vine dotat cu software de navigaţie, conectivitate Wi-Fi şi caracteristici avansate hands-free.   

Toţi clienţii Parrot pot descărca şi accesa aplicaţiile de pe Asteroid Market, un portal care pune la dispoziţie un set generos de servicii ca: web, radio pe internet, muzică online, navigare, localizare, actualizări de trafic, puncte de interes, etc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.