Primul spot publicitar 3D pentru Mazda

Mazda continuă inovaţiile în comunicare şi lansează începând cu această lună primul spot 3D auto din România, ce va fi difuzat în Sala Mazda amenajată în Cinema City Cotroceni din AFI Palace Cotroceni MegaFun.

Primul spot publicitar 3D pentru Mazda Primul spot publicitar 3D pentru Mazda

Spotul publicitar are o durată de 30 de secunde şi a fost dezvoltat în Germania prezentând noua Mazda3. Spotul 3D va fi difuzat înaintea tuturor filmelor care vor fi vizionate în format 3D în Sala Mazda. Producţia cinematografică alături de care a fost prima dată difuzat clipul publicitar este "Călătorie în Africa".

Compacta Mazda3 este cel mai bine vândut model al constructorului japonez, cu peste 2.000.000 de unităţi comercializate de la lansarea primei generaţii. Noua Mazda3, lansată anul trecut este deja apreciată la nivel global, primind 23 de premii. În România modelul beneficiază de o ofertă specială valabilă până la 30 iunie.

Sala Mazda din cadrul Cinema City Cotroceni a fost inaugurată în luna decembrie a anului trecut şi este primul proiect de comunicare de o asemenea amploare a unui brand auto din România. Sala are o capacitate de 216 locuri şi este personalizată atât la interior prin poziţionarea logo-ului Mazda pe pereţi şi pe tetierele scaunelor, cât şi în zona de acces a cinematografului şi la intrarea în sală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.