Primul spot publicitar cu noul BMW X7. Este cel mai nou şi cel mai mare model din portofoliul BMW X – VIDEO

Autor: ProMotor 19 feb. 2019 Știri auto
Primul spot publicitar cu noul BMW X7. Este cel mai nou şi cel mai mare model din portofoliul BMW X – VIDEO

BMW USA a publicat prima reclamă video la noul Sports Activity Vehicle (SAV) X7. Noul  BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră. În acelaşi timp, trenul de rulare şi tehnologia şasiului evoluate ale X7 asigură competenţe off-road, confort excelent al călătoriei şi comportamentul agil pe şosea care defineşte BMW. Toate acestea sunt puse în valoare în clipul video de mai jos.

VIDEO

Portofoliul de motorizări disponibil la lansare cuprinde un motor V8 nou dezvoltat la BMW X7 xDrive50i (nu este disponibil în Europa), un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, pentru BMW X7 xDrive40i şi două motoare diesel cu şase cilindri dispuşi în linie care propulsează BMW X7 xDrive30d şi modelul M Performance BMW X7 M50d. Tehnologia BMW TwinPower Turbo pentru motoarele pe benzină cuprinde turbocompresor, injecţie directă High Precision, gestiune complet variabilă a supapelor VALVETRONIC şi control variabil al arborelui cu came Double-VANOS. Pe partea de motorizare diesel, gama de măsuri tehnologice include turbocompresoare şi injecţie directă common-rail direct cu piezoinjectoare. Toate motoarele îşi transferă puterea prin intermediul transmisie Steptronic cu opt trepte. Sistemul de control al emisiilor pentru motoarele pe benzină include filtru de particule de benzină, care minimizează emisiile de particule, în timp ce modelele diesel beneficiază de tehnologia BMW BluePerformance care cuprinde filtru de particule, catalizator de oxidare, catalizator de absorbţie a oxidului de azot (NOx) şi un catalizator SCR cu injecţie AdBlue pentru reducerea emisiilor de oxid de azot. Echipate astfel, toate variantele de model ale noului BMW X7 îndeplinesc cerinţele standardelor de emisii Euro 6d-TEMP.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide