Primul supercar coreean denumit Spirra gata de lansare

În vara acestui an (2010) constructorul coreean Oullim Motors, va lansa Spirra, primul supercar coreean.

Primul supercar coreean denumit Spirra gata de lansare Primul supercar coreean denumit Spirra gata de lansare

După doi ani de la prezentarea prototipului Proto Motors PS-II, Oullim Motors va lansa Spirra, un supercar care va beneficia de un propulsor Hyundai cu o arhitectură V6 şi o cilindree de 2,7 litri. Motorul va avea patru nivele de putere, cel mai "slab" va avea 175 CP şi un cuplu de 245 Nm la 6.000 rpm. Al doilea nivel de putere va fi de 330 CP şi un cuplu de 471 Nm, graţie unei turbine. Al treilea nivel de putere se încadrează în intervalul 400 - 420 CP şi un cuplu motor de 490 Nm.

Piesa de rezistenţă, cel de-al patrulea nivel de echipare, transmite către puntea spate o putere cuprinsă în intervalul 450 - 500 CP şi un cuplu de 539 Nm. Cuplat la o cutie manuală cu şase trepte, Spirra cu motorul de top, accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde şi atinge o viteză de top de 310 km/h. Chiar şi în echiparea "de bază" maşina este suficient de rapidă, timpul necesar pentru a atinge 100 km/h este de 6,8 secunde.

Indiferent de puterea motorului, Spirra vine cu o cutie manuală cu şase trepte şi motorul montat central, iar caroseria este din carbon. În acest moment preţul nu a fost comunicat, acest aspect va fi dezvăluit odată cu lansarea maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.