Primul teaser al viitorului Lamborghini

Lamborghini ne arată primul teaser pentru urmaşul lui Murcielago şi un singur lucru este cert va avea sigla Lamborghini. Neoficial se spune că va avea un alt sistem de deschidere a portierelor.

Primul teaser al viitorului Lamborghini Primul teaser al viitorului Lamborghini

Aşa cum spuneau şi cei de la Autoblog, acesta este probabil cel mai evaziv teaser lansat în ultimul timp de către un constructor şi ne spune ceea ce deja ştiam, că va veni! În schimb cei de la Teamspeed, iniţiatorii zvonurilor, oferă ceva mai multe informaţii. Se pare că acest model va fi lansat pentru clienţii aleşi pe sprânceană într-un eveniment închis în luna iulie, iar lansarea pentru noi, publicul larg, se va consemna la Salonul de la Paris din toamnă.

Din punct de vedere al performanţelor acest model se anunţă o adevărată rachetă de şosea, urmând să aibă în jurul a 700 CP, responsabili pentru un sprint până la 100 km/h în jurul a 3 secunde şi o viteză maximă de 370 km/h. Va fi deci un Lamborghini din toate punctele de vedere , dar va mai schimba puţin reţeta cunoscută. Conform forumiştilor de pe siteul mai sus menţionat, acest model va fi ceva mai scurt decât actualul Murcielago şi celebrele uşi LSD se vor deschide uşor diferit - pivotând puţin spre lateral şi apoi în sus în genul Koenigsegg-, italienii adoptând acest nou sistem pentru a reduce greutatea.

Mai jos aveţi imaginea completă a teaserului Lamborghini în care sunt aliniate ultimele supercaruri ale mărcii din Sant'Agatta Bolognese.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.