Primul teaser cu Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line are o semnătură luminoasă cu lămpi cu LED, o grilă frontală cromată şi roţi din aliaj mai închise la culoare.

Primul teaser cu Hyundai Tucson N Line Primul teaser cu Hyundai Tucson N Line

Hyundai a lansat primele imagini teaser ale viitoarei linii Tucson N, acesta fiind primul SUV al mărcii care a primit un astfel de tratament. Hyundai Tucson N Line are o semnătură luminoasă cu lămpi cu LED, o grilă frontală cromată şi roţi din aliaj mai închise la culoare.

Interiorul va primi şi el detalii N Line, care vor include o mulţime de cusături de contrast, tapiţerie din piele, volan N şi manetă de viteze cu design mai sportiv. Este de aşteptat ca Hyundai să adauge mai multe caracteristici de siguranţă ca standard la noua linie de echipare.

Noua variantă Tucson va fi disponibilă cu două motoare pe benzină şi două motoare diesel, precum şi noua versiune diesel mild hybrid de 2,0 litri, de 48 de volţi care va produce 186 de CP. Şasiul va primi o suspensie modernizată şi frâne noi pentru a accentua senzaţie de sportivitate.

Hyundai este, de asemenea, pregătit să introducă o nouă unitate mild hybrid în gama Tucson, de data aceasta cu motorul diesel de 1,6 litri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.