Primul teaser cu interiorul conceptului electric Cupra - FOTO

Imaginea dezvăluie un tablou de bord ultra modern.

Primul teaser cu interiorul conceptului electric Cupra - FOTO Primul teaser cu interiorul conceptului electric Cupra - FOTO

Cupra continuă camiania de teaseing pentru primul vehicul electric, arătându-ne prima fotografie cu interiorul conceptului care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt luna viitoare.

Imaginea dezvăluie un tablou de bord modern care prezintă un panou de instrumente complet digital şi un volan sport multifuncţional acoperit cu Alcantara, care are în centru un logo Cupra iluminat.

Putem, de asemenea, observa detalii, inclusiv fibra de carbon şi garnituri colorate de cupru pe panourile uşilor, capace de oglindă din fibră de carbon, precum şi un sistem de iluminare ambiental spectaculos, care proiectează puncte minuscule luminoase pe panoul uşii.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.