Primul teaser cu T-Cross, cel mai mic crossover Volkswagen – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2018 Știri auto

Cel mai mic crossover Volkswagen se apropie de lansarea oficială. Ne demonstrează asta teaserul pe care echipa din Wolfsburg tocmai l-a lansat. Conceptul T-Cross a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2016, iar modelul de producţie va fi dezvăluit în toamna acestui an. Pentru a uşura aşteptarea până atunci, a fost lansată o schiţă oficială de design care ne arată partea din spate a noului model, împreună cu un videoclip care conţine câteva desene. 

Construit pe aceeaşi platformă MQB A0 ca unele modele SEAT, noul T-Cross va avea o lungime de 4.107 m şi se va poziţiona sub T-Roc. VW promite că noul T-Cross va avea o cabină foarte încăpătoare, iar pasagerii din spate se vor bucura de suficient spaţiu pentru genunchi datorită banchetei culisante. 

O altă promisiune făcută de VW este prezenţa pe noul model a tehnologiilor Front Assist şi Lane Assist. În ceea ce priveste stilul, designul din faţă urmăreşte aceeaşi temă văzută pe Arteon şi apoi pe SUV-ul de lux Touareg, cu grila largă unită cu farurile. Se aşteptă ca noul T-Cross să ofere motoare cu trei cilindri de 1,0 TSI şi patru cilindri 1,5 TSI, sau poate şi un TDI de 1,6 litri.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide