Primul teaser cu T-Cross, cel mai mic crossover Volkswagen – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Cel mai mic crossover Volkswagen se apropie de lansarea oficială. Ne demonstrează asta teaserul pe care echipa din Wolfsburg tocmai l-a lansat. Conceptul T-Cross a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2016, iar modelul de producţie va fi dezvăluit în toamna acestui an. Pentru a uşura aşteptarea până atunci, a fost lansată o schiţă oficială de design care ne arată partea din spate a noului model, împreună cu un videoclip care conţine câteva desene. 

Construit pe aceeaşi platformă MQB A0 ca unele modele SEAT, noul T-Cross va avea o lungime de 4.107 m şi se va poziţiona sub T-Roc. VW promite că noul T-Cross va avea o cabină foarte încăpătoare, iar pasagerii din spate se vor bucura de suficient spaţiu pentru genunchi datorită banchetei culisante. 

O altă promisiune făcută de VW este prezenţa pe noul model a tehnologiilor Front Assist şi Lane Assist. În ceea ce priveste stilul, designul din faţă urmăreşte aceeaşi temă văzută pe Arteon şi apoi pe SUV-ul de lux Touareg, cu grila largă unită cu farurile. Se aşteptă ca noul T-Cross să ofere motoare cu trei cilindri de 1,0 TSI şi patru cilindri 1,5 TSI, sau poate şi un TDI de 1,6 litri.

VIDEO

 Comentarii
Inchide