Primul teaser cu T-Cross, cel mai mic crossover Volkswagen - FOTO-VIDEO

Cel mai mic crossover Volkswagen se apropie de lansarea ...

Primul teaser cu T-Cross, cel mai mic crossover Volkswagen - FOTO-VIDEO Primul teaser cu T-Cross, cel mai mic crossover Volkswagen - FOTO-VIDEO

Cel mai mic crossover Volkswagen se apropie de lansarea oficială. Ne demonstrează asta teaserul pe care echipa din Wolfsburg tocmai l-a lansat. Conceptul T-Cross a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2016, iar modelul de producţie va fi dezvăluit în toamna acestui an. Pentru a uşura aşteptarea până atunci, a fost lansată o schiţă oficială de design care ne arată partea din spate a noului model, împreună cu un videoclip care conţine câteva desene. 

Construit pe aceeaşi platformă MQB A0 ca unele modele SEAT, noul T-Cross va avea o lungime de 4.107 m şi se va poziţiona sub T-Roc. VW promite că noul T-Cross va avea o cabină foarte încăpătoare, iar pasagerii din spate se vor bucura de suficient spaţiu pentru genunchi datorită banchetei culisante. 

O altă promisiune făcută de VW este prezenţa pe noul model a tehnologiilor Front Assist şi Lane Assist. În ceea ce priveste stilul, designul din faţă urmăreşte aceeaşi temă văzută pe Arteon şi apoi pe SUV-ul de lux Touareg, cu grila largă unită cu farurile. Se aşteptă ca noul T-Cross să ofere motoare cu trei cilindri de 1,0 TSI şi patru cilindri 1,5 TSI, sau poate şi un TDI de 1,6 litri.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.