Primul teaser pentru noul Opel Astra Cabrio

După ce au fost date publicităţii imaginile versiunii coupe Opel Astra GTC, iată că GM ne gratulează şi cu o imagine-teaser a viitorului Opel Astra Cabrio.

Primul teaser pentru noul Opel Astra Cabrio Primul teaser pentru noul Opel Astra Cabrio

Noul Opel Astra Cabrio urmează să fie un cabriolet compact, care va oferi 4 locuri şi, spre deosebire de predecesorul său (sau de cocurenţi precum Volkswagen Eos ori Renault Megane CC), nu va avea hardtop metalic, ci un softtop.

Prin urmare, Opel Astra Cabrio urmează să devină concurentul principal al lui Volkswagen Golf Cabrio, cel puţin pe piaţa europeană. Din punct de vedere stilistic, nu vom avea surprize, maşina urmând a arbora acelaşi stil ca şi berlina, cu accente mai sportive, precum am văzut în cazul noului Opel Astra GTC.

Noul Opel Astra Cabrio urmează să apară pe piaţă în cursul anului 2013, deci premiera sa mondială va avea loc la unul dintre marile saloane auto din 2012. Deocamdată, nici o informaţie despre tehnică, dar e destul de clar că vom vorbi de aceeaşi gamă de motoare ca la Astra GTC.

În plus, inginerii Opel declară că, prin adoptarea unui soft-top, maşina va fi mai uşoară, deci mai agilă, tehnologia de producţie a acoperişurilor textile surmontând problemele de până acum în materie de etanşeitate sau zgomote. Designerii afirmă şi ei că, prin renunţarea la hard-top, s-au evitat compromisurile care, în cazul precedentei generaţii, au afectat imaginea maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.