Primul terminal multimodal din Bucureşti s-a deschis luni. Cât va costa parcarea

Metrorex va deschide publicului primul Terminal Multimodal din Bucureşti, la Străuleşti, luni, 12 noiembrie, informează compania.

Primul terminal multimodal din Bucureşti s-a deschis luni. Cât va costa parcarea Primul terminal multimodal din Bucureşti s-a deschis luni. Cât va costa parcarea

Metrorex va deschide publicului primul Terminal Multimodal din Bucureşti, la Străuleşti, luni, 12 noiembrie, informează compania.

Parcarea este destinată şoferilor care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de 1 leu.

Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti. Are o suprafata de 38.869 mp şi un regim de înăltime parcare şi trei etaje, fiind format dintr-o parcare pentru 650 de autovehicule şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban.

De asemenea, terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcarea supraterană şi va avea acces direct către staţia de metrou Străuleşti prin intermediul unei galerii subterane.

Staţia de metrou Lac Străuleşti este o staţie de metrou de pe linia M4 din Bucureşti, inaugurată la data de 31 martie 2017.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.