Primul trailer cu Fast & Furious 5: Fast Five

Vezi aici primul trailer oficial al lui Fast and Furious 5 numit Fast Five, un film plin de acţiune ce va avea lansarea anul viitor.

În noul Fast and Furious 5, pe lângă Vin Diesel şi Paul Walker va apărea şi wrestler-ul Dwayne "The Rock" Johnson, aici interpretând rolul unui agent federal pe nume Luke Hobbs. Acţiunea se va desfăşura în Rio De Janeiro, Brazilia, unde protagoniştii vor lua parte la o nouă "afacere" ce va duce la urmăriri de maşini şi scene de luptă.

Iată o mică parte din ce se va întâmpla în Fast Five!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.