Primul trailer pentru jocul GTA V pe PC arată cât se poate de bine. VIDEO

După mai multe amânări, jocul GTA V pentru PC-uri va ajunge pe piaţă în 14 aprilie. Dacă vrei să ştii la ce să te aştepţi, cei de la Rockstar Games au făcut un trailer cinematografic, dar nu e ca oricare altul, fiindcă acesta e Full HD la 60 de cadre pe secundă.

Primul trailer pentru jocul GTA V pe PC arată cât se poate de bine. VIDEO Primul trailer pentru jocul GTA V pe PC arată cât se poate de bine. VIDEO

Jocul Grand Theft Auto 5 a fost lansat pentru console tocmai în 2013, ceea ce i-a făcut pe deţinătorii de PC-uri să se tot întrebe când vor putea să joace şi eu cel mai nou titlu din seria de jocuri GTA. Ei bine, după mai multe amânări, cei de la Rockstar Games au anunţat că GTA V pentru PC-uri va ajunge pe piaţă în 14 aprilie 2015.

Atunci, varianta pentru desktopuri şi laptopuri va veni la pachet cu toate bunătăţile disponibile pe console (ca modul first-person, de exemplu), dar va plusa cu suport pentru configuraţii cu trei monitoare şi rezoluţie 4K.

Dacă tot nu eşti convins că aşteptarea a meritat, iată primul trailer pentru GTA 5 pe PC, în Full HD la 60 de cadre pe secundă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.