Primul trailer pentru noul film din seria Mad Max: Fury Road. VIDEO

OMG! OMG! OMG! O să fie un nou film Mad Max! Şi o să aibă acelaşi regizor ca trilogia care l-a pus în rolul principal pe Mel Gibson! Dacă nu eşti la fel de entuziasmat ca mine, atunci aruncă o privire peste trailerul de mai jos.

Primul trailer pentru noul film din seria Mad Max: Fury Road. VIDEO Primul trailer pentru noul film din seria Mad Max: Fury Road. VIDEO

Când a apărut primul film din seria Mad Max în anul 1979, eu nici măcar nu eram născut, dar asta nu înseamnă că nu am văzut toată trilogia cu Mel Gibson atunci când am fost suficient de mare ca să înţeleg ce se întâmplă acolo. Şi trebuie să spun că mi-au plăcut foaaarte mult.

Iar acum, ce să vezi, o să apară un nou film Mad Max. Hmmmm, dulce miere cinematografică. Sigur, aşa cum probabil ţi-ai imaginat, Mel Gibson nu mai are rolul principal – de fapt, el nu are nici un rol în noul film. Dar nu-i nimic, fiindcă Mad Max:Fury Road (căci aşa se numeşte) va fi regizat de acelaşi George Miller care şi-a pus amprenta pe Mad Max, Mad Max 2 şi Mad Max: Beyond Thunderdome.

În locul lui Gibson a apărut tânărul Tom Hardy, iar alături de el o s-o vedem şi pe frumoasa Charlize Theron (deşi e cam cheală în trailerul de mai jos, aşa că o să decizi tu singur cât de frumoasă este).

Gata, te-am plictisit destul. Uite primul trailer pentru Mad Max: Fury Road, film care o să apară în 2015.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.