Primul VW Caddy pe GPL din România a fost livrat de MIDOCAR

Dealerul MIDOCAR Otopeni a livrat sămpămâna trecută primul Volkswagen Caddy BiFuel, cu instalaţie GPL montată din fabrică şi pune astfel bazele unei noi tendinţe în segmentul utilitarelor din România.

Primul VW Caddy pe GPL din România a fost livrat de MIDOCAR Primul VW Caddy pe GPL din România a fost livrat de MIDOCAR

Companiile de taxi, firmele de curierat şi cele de distribuţie pot opta acum pentru un model care le avantajează economia de costuri şi care extinde autonomia maşinilor din dotare. Este vorba despre Volkswagen Caddy BiFuel, model care săptămâna trecută a fost vândut în configuraţia Life BiFuel 1.6 MPI cu 102 CP, cu transmisie manuală în cinci rapoarte.

Maşina este echipată cu un rezervor de gaz de 44 de litri, amplasat sub podeaua utilitarei, astfel încât spaţiul util şi funcţionalitatea autovehiculului rămân neatinse. Rezervorul de gaz se alătură astfel celui clasic de benzină, cu volum de 60 de litri.

În această configuraţie, autonomia totală urcă la peste 1.100 de km, respectiv 430 km în cazul în care utilitara este alimentată exclusiv cu gaz.

Singurul autovehicul comercial uşor cu echipare GPL din fabrică, existent pe piaţă în momentul de faţă, Caddy BiFuel are un preţ de plecare de 20.843 de euro cu TVA inclus. Modelul livrat de MIDOCAR Otopeni include ca dotări standard airbag pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale faţă, airbaguri pentru cap, display multifuncţional Plus şi ABS, ASR şi ESP.

Opţional, clienţii pot comanda aer condiţionat cu reglaj electronic, consolă centrală cu cotieră reglabilă pe două direcţii şi pachet pentru fumători.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.