Primul VW Golf R din România, livrat cu ajutorul unei farse

Cum ar fi să-ţi fie organizată o farsă atunci când tu îţi aştepţi maşina cea nouă pe care ai comandat-o? Depinde de farsă... Iată ce a „păţit” un client din România când îşi aştepta VW Golf R-ul comandat.

Primul VW Golf R din România, livrat cu ajutorul unei farse Primul VW Golf R din România, livrat cu ajutorul unei farse

Primul client din România al noului Golf R a fost invitat de dealer pentru un test-drive cu un model de configuraţie asemănătoare cu cel care avea să îi intre în posesie. Ce nu ştia acesta este că îl aştepta o surpriză...

Surpriza a fost sinceră, dar munca din spatele ei a presupus multă imaginaţie. Echipa dealerului (Midocar Vitan) a reuşit să ducă mica farsă la bun sfârşit astfel că aparenţele au fost păstrate până la finalul sesiunii de test iar noul proprietar şi-a primit mult aşteptata maşină.

Şi ca să ne amintim de ce-l invidiem pe client, sub capota noului Golf R lucrează un propulsor 2.0 TSI ce livrează 300 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm, iar configuraţia modelului livrat de Midocar Vitan a primit transmisia DSG şi pachetul de servicii online Google Car-Net. 

Ce să zicem, să o posede sănătos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.