Prinţul Philip a predat sâmbătă permisul, după ce a fost implicat într-un accident, luna trecută

Palatul Buckingham a anunţat că prinţul a predat sâmbătă permisul.

Prinţul Philip a predat sâmbătă permisul, după ce a fost implicat într-un accident, luna trecută Prinţul Philip a predat sâmbătă permisul, după ce a fost implicat într-un accident, luna trecută

Consortul reginei Elizabeth a II-a, Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, a renunţat la permisul de conducere după ce a fost implicat într-un accident, luna trecută.

„După ce a analizat cu atenţie situaţia, ducele de Edinburgh a decis să renunţe la permisul de conducere”, se arată într-un comunicat al Palatului Buckingham, citat de Digi24.ro.

La 27 ianuarie, prinţul Philip a declarat că îi pare foarte rău că a rănit o femeie în accidentul produs cu zece zile în urmă. Accidentul a avut loc la 17 ianuarie, în apropierea domeniului regal Sandringham, unde Elizabeth şi Philip petrec cea mai mare parte a iernii.

Automobilul Land Rover Freelander pe care-l conducea prinţul ieşea de pe o alee a domeniului şi intra pe un drum, atunci când a intrat în coliziune cu Kia şi s-a răsturnat. Prinţul a scăpat nevătămat din accident.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.