Prioritate prezidenţială

Fiecare dintre noi a rămas blocat în trafic măcar o singură dată pentru a permite oficialităţilor să-şi continue drumul cât mai lejer. Însă în Rusia este mult mai rău.

Prioritate prezidenţială Prioritate prezidenţială

Atunci când preşedintele Putin se află în mişcare, nici o maşină nu mai este permisă pe şosele, acestea fiind eliberate cu ore bune înainte de o armată de poliţişti. Evident, pe străzile laterale traficul este paralizat pentru ore întregi. În poze puteţi vedea cum arată o stradă în timpul zilei şi cum se prezintă atuni cand trece limuzina prezidenţială acompaniată de Mercedesurile G-class ale celor de la serviciul de protecţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.