Proba practică a examenului de permis auto, amânată vineri şi luni în Bucureşti

Prefectura Capitalei anunţă suspendarea probei practice pentru obţinerea permisului de conducere, vineri şi luni, în Capitală.

Proba practică a examenului de permis auto, amânată vineri şi luni în Bucureşti Proba practică a examenului de permis auto, amânată vineri şi luni în Bucureşti

Potrivit Mediafax, Ministerul Administraţiei şi Internelor anunţă întreruperea desfăşurării probei practice a examenului auto, în zilele de 3 şi 6 februarie 2012. Prefectura Capitalei a precizat că în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo, întreruperea ar putea fi prelungită.

Persoanele care nu au susţinut proba practică se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti, din Şoseaua Pipera nr. 49, pentru reprogramare.

Aceasta este posibilă pentru oricare zi lucrătoare, între orele 8.00 şi 20.00, iar candidaţii afectaţi de măsura Poliţiei vor avea prioritate la programare. De asemenea, prefectura Capitalei recomandă şcolilor de şoferi şi instructorilor auto să evite efectuarea orelor de pregătire cu elevii în această perioadă. Mai multe detalii, pe Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.