Proba video care arată clar că şoferul din Bucureşti a vrut să dea peste pieton

Târât aproape 10 metri prin mijlocul intersecţiei

Proba video care arată clar că şoferul din Bucureşti a vrut să dea peste pieton Proba video care arată clar că şoferul din Bucureşti a vrut să dea peste pieton

Cel care şi-a pierdut raţiunea pe trecerea de pietoni şi a vrut să-i dea o lecţie pietonului, târându-l pe acesta 8 metri prin intersecţie, pe capotă, este urmărit penal pentru tentativă de omor. Pietonul are 17 ani. Dragoş Mihai Lazăr, şofer al maşinii implicate în incident,  este acuzat, conform procurorilor, de tentativă de omor. Din probele administrate a reieşit că, în 2 mai 2018, la 13:15, pe strada Principatele Unite din Bucureşti, şoferul SUV-ului a oprit la jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a demarat şi l-a împins pe stradă, pe tânăr. Tânărul de 17 ani traversa regulamentar. Şoferul Dragoş Mihai Lazăr a oprit maşina pe trecerea de pietoni, apoi a pornit din nou de pe loc şi l-a acroşat pe tânăr pe o distanţă de aproximativ 8 metri, prin intersecţie.

"Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâni de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul", spune Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.