Probabil că şoferul acestui Nissan GT-R a învăţat o lecţie din asta... [VIDEO]

Eşti într-un Nissan GT-R şi te iei la alergat cu un 370z. Întrebarea este: îi faci cu mâna şoferului din 370z sau nu?

Probabil că şoferul acestui Nissan GT-R a învăţat o lecţie din asta... [VIDEO] Probabil că şoferul acestui Nissan GT-R a învăţat o lecţie din asta... [VIDEO]

Sintagma „Nissan GT-R modificat” este suficient de puternică încât să închidă o discuţie în contradictoriu. Ai cel mai tare supercar japonez (pentru cei mai mulţi asta fiind suficient), la care unii au lucrat ca să-i exploateze şi mai mult resursele. Asta, însă, nu trebuie să te facă să fii încrezut. 

Conducătorul GT-R-ului din clipul de mai jos îi flutură un „la revedere!” arogant şoferului din 370z cu care tocmai se întrecea. Zece secunde mai târziu, conducătorul GT-R-ului începe deja să vadă fundul lui 370z. Uf. Asta trebuie să fi durut. 

Am vrea să spunem că şoferul 370z-ului modificat este eroul nostru, însă această cursă s-a desfăşurat în spaţiu public. Aşa că ambii sunt descalificaţi fără drept de apel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.