Procesul de fabricaţie al lui Ford Focus RS500

Ford Focus RS500 este cel mai performant hot hatch al momentului (încă) şi în ciuda faptului că are un preţ mult mai mare decât versiunea din care se trage modificările nu par radicale.

Ford Focus RS500 este produs tot la uzina Saarlouis, procesul de fabriaţie fiind similar ca la versiunea din care se trage, doar piesele altele. Şi chiar şi vopseaua mată nu este tocmai o vopsea în sine, ci o folie aplicată de cei de la 3M pentru a replica aspectul abraziv. Acest model se bucură însă de mai multă atenţie pentru că doar 500 de unităţi au fot în planul de producţie. Dar toate au fost deja vândute, la fel şi versiunea RS a cărui producţie a încetat oficial pe 16 iunie. Deci dacă nu aţi dat comandă până acum, doar pe piaţa second hand mai aveţi o şansă să vă cumpăraţi unul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.