Producătorii germani de autovehicule de lux trec la modele electrice high-end

În ultimii ani, industria auto germană s-a temut ...

Producătorii germani de autovehicule de lux trec la modele electrice high-end Producătorii germani de autovehicule de lux trec la modele electrice high-end

Producătorii germani de autovehicule văd într-un final trecerea la motoarele electrice drept inevitabilă, iar mai mulţi dintre aceştia au în plan noi modele electrice pentru acest an, scrie Handelsblatt.

În ultimii ani, industria auto germană s-a temut că a intrat târziu şi slab echipată în cursa care va da o nouă formă industriei auto în următoarele decenii: trecerea la autovehiculele electrice, flancate de cele autonome.

Toţi producătorii importanţi, incluzând Audi, VW, BMW, Porsche şi Daimler, se grăbesc acum să includă în producţie autovehicule electrice high-end. Multe voci din industrie spun că 2018 va decide dacă industria germană va reuşi să implementeze cea mai mare schimbare dintr-o generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.