Producătorul de componente auto Faurecia caută 160 de oameni în România

Compania Faurecia România, subsidiara locală a gigantului francez Faurecia, cu aproxi­mativ 110.000 de salariaţi şi vânzări globale de circa 17 mld. euro, are disponibile în prezent aproximativ 160 de locuri muncă

Producătorul de componente auto Faurecia caută 160 de oameni în România Producătorul de componente auto Faurecia caută 160 de oameni în România

Compania Faurecia România, subsidiara locală a gigantului francez Faurecia, cu aproxi­mativ 110.000 de salariaţi şi vânzări globale de circa 17 mld. euro, are disponibile în prezent aproximativ 160 de locuri muncă pentru fabrica de componente auto din localitatea Budeşti, aflată la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Vâlcea.

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (96) şi pentru operatori confecţioneri industriali (60), dar şi pentru maiştri în industria textilă şi mecanici, potrivit AJOFM Vâlcea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.