Producătorul de componente auto Visteon deschide un centru de dezvoltare automotive în România şi va angaja sute de oameni

Americanii Visteon, furnizor Tier-1 din industria automotive care se concentrează doar pe componente electronice de bord pentru automobile...

Producătorul de componente auto Visteon deschide un centru de dezvoltare automotive în România şi va angaja sute de oameni Producătorul de componente auto Visteon deschide un centru de dezvoltare automotive în România şi va angaja sute de oameni

Americanii Visteon, furnizor Tier-1 din industria automotive care se concentrează doar pe componente electronice de bord pentru automobile, deschide un centru de dezvoltare a produselor în Timişoara, până la finele acestui an. Compania intenţionează să recruteze 400 de angajaţi până în 2020.

„Ca răspuns la cererea în creştere pentru sistemele electronice de bord pentru automobile, şi pentru produsele asistate şi autonome, Visteon a închiriat spaţiu pentru birouri în zona centrală a Timişoarei. În cadrul noului centru vor lucra iniţial ingineri de dezvoltare, supervizori şi manageri. Extinderea centrului se va realiza în etape, în funcţie de cererea clientului”, au anunţat reprezentanţii Visteon.

Visteon, al cărui sediul central este în Van Buren (Michigan, Statelor Unite ale Americii), este o companie globală de tehnologie care proiectează şi produce sisteme electronice de bord pentru automobile şi soluţii de vehicule conectate pentru unii dintre cei mai importanţi producători auto la nivel modial, printre care se află BMW, Mercedes, Porsche şi Jaguar Land Rover.

Mai exact, Visteon furnizează tablouri de bord şi indicatoare cu afişare digitală, sisteme de informare şi infotainment, sisteme audio, telematică, controlerele de domeniu pentru pilotaj SmartCore™ şi platforma pentru conducere autonomă DriveCore™. Compania mai pune la dispoziţie soluţii software integrate pentru conectivitate multimedia şi smartphone pentru industria auto globală.

Citeşte mai departe pe ZF.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.