Producţia şi vânzările de maşini de lux aveau nevoie de o provocare

Lansări de maşini noi

Producţia şi vânzările de maşini de lux aveau nevoie de o provocare Producţia şi vânzările de maşini de lux aveau nevoie de o provocare

Aston Martin a făcut prea multe maşini bune şi acum vrea să lanseze un submarin pentru clienţii cu mulţi bani. Se va numi Neptune şi va fi construit împreună cu Triton Submarines. Companiile au lucrat un an la proiect şi acum avem rezultatul extraterestru al acestui vehicol sumbersibil. Pasagerii (maximum doi) şi cel care pilotează submarinul au vedere 360 de grade pentru tot ce mişcă şi respiră în jur. Marek Reichman a fost omul de la Aston Martin căruia i s-a atribuit aceast sarcină de creaţie şi de producţie.

Desigur că submarinul are corespondenţe de design cu maşinile Aston Martin. Viteza maximă va fi însă incomparabil inferioară unui Aston –9.3 km / h. Singurul lucru despre care nu a vorbit compania Aston Martin şi nu a lăsat niciun detaliu interpretabil, e preţul. Probabil că unul mult mai mare decât al unei maşini.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.