Producţie mărită pentru Dacia Duster

Din cauză că în vest termenul de aşteptare ajunge până la jumătate de an, Dacia va creşte cu 75% producţia de Dacia Duster în viitor.

Producţie mărită pentru Dacia Duster Producţie mărită pentru Dacia Duster

Dacia Duster este la mare cerere în Europa şi Dacia a fost luată uşor pe nepregătite de valul de solicitări, din acest motiv, aşa cum am mai scris anterior, europenii ajungând să aştepte pentru un SUV românesc cam cât pentru un supercar. Pentru a nu pierde clienţi, Dacia reacţionează şi, conform unui interviu publicat de Ziarul Financiar, are în plan creşterea consistentă a producţiei.

Acest proces se va face în doi paşi. În prima fază, demarată în octombrie, uzina de la Mioveni va asambla cu 20% mai multe maşini, producţia orară de modele Duster urmând să crească de la 20 la 25 de unităţi fabricate. Adevărata creştere a producţiei ar urma să survină de la 1 ianuarie, unde cu 35 de unităţi produse într-o oră, Dacia ar trebui să asambleze cu 75% mai multe Duster decât nivelul actual de producţie. Într-un calcul făcut de specialiştii ZF Duster urmând să reprezinte 5% din valoarea exporturilor totale ale României.

De altfel, majoritatea comenzilor de Dacia Duster se duc la export, vânzările în România reprezentând mai puţin de 20% din numărul total de livrări onorate sau în curs de desfăşurare ale SUV-ului românesc. Duster a reuşit să deturneze şi Logan în clasamentul exporturilor, plasându-se imediat după Dacia Sandero, care este cel mai exportat automobil românesc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.