Profitul Mercedes creşte cu 74%

Mercedes Car Group a obţinut în trimestrul al doilea o creştere cu 74% a profitului, înainte de deducerea dobânzilor şi a impozitelor (EBIT), la 1,2 miliarde de euro, transmite Reuters.

Profitul Mercedes creşte cu 74% Profitul Mercedes creşte cu 74%
Analiştii anticipau că Mercedes Car Group, care include brandurile Mercedes-Benz, Maybach şi Smart, va obţine în trimestrul al doilea un profit EBIT de 1,01 miliarde de euro. Compania a înregistrat în acest an un profit de 9,6%, depăşind ţinta stabilită de minim 7%, cu toate că veniturile au stagnat la 12,5 miliarde de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.